Ratele de fertilitate de 4 nașteri la 1.000 de femei s-au ridicat la 2,6 milioane de copii născuți în 2016

Ratele de fertilitate de 4 nașteri la 1.000 de femei s-au ridicat la 2,6 milioane de copii născuți în 2016

„Acest lucru îi pune pe ei și pe ceilalți șoferi în pericol”, a spus ea.

Întrebarea este una nouă, a spus Zaza, deci nu există informații despre tendințe.

Zaza a menționat, de asemenea, că vizionarea la televizor a scăzut din favoare – 32,5% dintre elevi au raportat că urmăresc trei sau mai multe ore de televiziune într-o zi școlară medie, în scădere față de 42,8% în 1999.

Aceasta este o „scădere destul de dramatică”, a declarat ea pentru MedPage Today.

Dar 41,3% dintre studenți au raportat că au jucat jocuri video sau pe computer sau au folosit un computer pentru muncă nescolară timp de 3 sau mai multe ore într-o zi școlară medie, în creștere de la 22,1% în 2003.

Studenții ar putea „înlocui” timpul televizorului cu ore petrecute pe alte dispozitive, inclusiv tablete și smartphone-uri, a spus ea.

„Ne îngrijorează cantitatea de timp pe ecran – se reduce în timp pentru activitatea fizică, reduce în timp pentru somn, se reduce în timp pentru a interacționa într-un mod sănătos cu prietenii și a învăța”, a spus Frieden.

„Este o mulțime de timp să fii inactiv și asta este o preocupare”, a spus el pentru MedPage Today. Pe de altă parte, Frieden a adăugat mai târziu, computerele și dispozitivele similare oferă, de asemenea, oportunități de învățare.

Ultima actualizare 12 iunie 2014 NPR) “target =” _ blank “title =” Distribuiți acest articol pe Facebook “> NPR) source = MedPage% 20Today “target =” _ blank “title =” linkedin share “>

Mai mulți oficiali de stat și locali au fost acuzați de infracțiuni rezultate din criza apei Flint, inclusiv directorul Departamentului de Sănătate și Servicii Umane al statului, relatează NPR.

Șeful HHS, Nick Lyon, și managerul de urgență al Flint, directorul de lucrări publice și directorul de utilități, se confruntă cu acuzații de omor involuntar. Și șeful executivului medical al statului, Eden Wells, MD, MPH, a fost acuzat de obstrucționarea justiției.

Acuzațiile nu implică contaminarea cu plumb care a suga norm medicament atras titluri internaționale, ci mai degrabă un aspect mai puțin cunoscut: un focar de boală legionară care a urmat schimbării orașului în sursele de apă, în care 12 persoane au murit și alte zeci de persoane s-au îmbolnăvit. Potrivit rechizitoriului, Lyon și ceilalți știau despre contaminarea legionelelor, dar au păstrat-o secretă.

NPR) “target =” _ blank “title =” Distribuiți acest articol pe Facebook “> NPR) source = MedPage% 20Today “target =” _ blank “title =” linkedin share “>

În urmă cu zece ani, sănătatea publică era un motiv principal pentru care parlamentarii și juriștii s-au unit pentru a ridica problema schimbărilor climatice. Eforturile lor sunt astăzi grav amenințate. Facem apel la profesioniștii din domeniul medical să își dubleze eforturile pentru a menține efectele schimbărilor climatice asupra sănătății în fața și în centrul dezbaterii naționale cu privire la prioritățile bugetare.

Analizele naționale de peste 20 de ani de cercetări riguroase ne spun că schimbările climatice sunt factorul principal al creșterii bolilor cauzate de căldură sau exacerbate de căldură și a morții, precum și a riscului mortal dintr-un sortiment de evenimente meteorologice extreme calamite, care sunt deja observate. în fiecare colț al SUA Aceasta este una dintre concluziile fundamentale ale celei de-a treia evaluări climatice naționale lansată de Casa Albă în 2014.

Cercetarea în domeniul sănătății publice este una dintre victimele recentelor dezbateri politice partizane privind științele climatice și războiul acordurilor internaționale. Deoarece estimările mortalității și morbidității arată conexiuni cumplite cu indicatorii schimbărilor climatice, cum ar fi valurile de căldură, episoadele de inundații fulgerătoare neașteptate, evenimente de furtuni extreme și altele asemenea, această retragere din realitatea climatică este o greșeală critică care va costa această țară vieți și miliarde de dolari .

Sănătatea a fost o preocupare pentru factorii de decizie politică în 2007, când Curtea Supremă a decis că Agenția pentru Protecția Mediului nu își poate „abdica responsabilitatea în temeiul Legii privind aerul curat de a reglementa emisiile a patru gaze cu efect de seră, inclusiv dioxidul de carbon”, deoarece acestea „pun în pericol publicul sănătate și bunăstare.” Instanța a notat în această decizie că „APE nu contestă existența unei legături cauzale între emisiile de gaze cu efect de seră produse de om și încălzirea globală”. Nimic nu se schimbase șapte ani mai târziu, când instanța a decis că APE poate reglementa emisiile de seră din toate sursele tradiționale. Chiar și șederea instanței în implementarea Planului de energie curată în 2016 pe probleme de cost nu a pus sub semnul întrebării acceptarea de către APE a legăturii dintre activitatea umană și pericol, care a fost înscrisă în lege prin avizul din 2007.

Dar lucrurile s-au schimbat de la 20 ianuarie 2017. Președintele Trump și-a semnalat intenția de a scoate SUA din Acordul de la Paris. El și alții au citat „fapte alternative” pentru a sprijini decizia făcând referire la analize economice discutabile și denaturând eficacitatea acestui acord. Scott Pruitt, noul administrator EPA, refuză să accepte contribuțiile umane la încălzirea observată a climatului, în timp ce, așa cum a raportat USA Today, personalul său scot metodic referințele la schimbările climatice de pe site-ul agenției. În apărarea deciziei președintelui cu privire la Acordul de la Paris, Pruitt a spus într-un interviu televizat pentru CNBC: „Cred că măsurarea cu precizie a activității umane asupra climei este ceva foarte dificil de făcut și există un dezacord extraordinar cu privire la gradul de impact. nu, nu aș fi de acord că este [dioxidul de carbon] un factor care contribuie în primul rând la încălzirea globală pe care o vedem. Dar încă nu știm asta, trebuie să continuăm să dezbatem, să continuăm revizuirea și analiza.

Pe scurt, conducerea de la Washington a demonstrat că este confortabilă cu reduceri bugetare uriașe pentru cercetarea schimbărilor climatice la EPA, alte agenții și în ramura executivă, ignorând consecințele acestor reduceri pentru familiile americane și comunitățile sale. La șase luni de la noua administrație, perspectivele sunt sumbre pentru viitorul sănătății publice.

Membrii comunității științelor climatice, precum și un număr tot mai mare de guverne de stat și locale și corporații majore, au început să reziste politicilor anti-științifice ale administrației. Profesioniștii din domeniul medical trebuie să urmeze exemplul lor

Lucrătorii din domeniul sănătății trebuie să își extindă recunoașterea și sprijinul pentru rolul APE ca agenție de sănătate publică. Acum, mai mult ca oricând, ar trebui să participe la procese, precum acțiunea recentă de succes a Colorado împotriva planului EPA de a reconsidera regulile administrației Obama care urmăresc să reducă scurgerile de metan. Aceste tipuri de costume vor continua să prolifereze dacă APE încearcă să oprească reglarea gazelor cu efect de seră precum dioxidul de carbon și metanul. În calitate de lucrători individuali din domeniul sănătății, ca grupuri din cabinete și rețele mai mari și prin intermediul organizațiilor lor profesionale, ar fi extraordinar de util ca profesioniștii din domeniul medical să pregătească și să depună briefuri amicus curiae („prietenul curții”) actualizate cu fiecare ocazie. . Și există deja o mulțime de oportunități!

Clinicienii pot fi pe prima linie a rezistenței făcând cunoscut pacienților și publicului că schimbările climatice reprezintă un risc enorm pentru viitorul sănătății publice. Continuându-și propria educație cu privire la riscurile în creștere legate de sănătate legate de climă, ținând pasul cu literatura actuală și evenimentele actuale și urmărind problemele legate de sănătate legate de climă în propriile birouri, aceștia își pot educa ei înșiși și pacienții cu privire la riscurile lor personale legate de climă și despre riscurile naționale și mai periculoase, iresponsabile și politice ale acțiunilor negative asupra schimbărilor climatice care provin de la Washington. Informarea pacienților, unul câte unul, despre riscurile asupra sănătății ale climatului în schimbare este cu siguranță una dintre cele mai simple și mai valoroase modalități prin care clinicienii pot lua măsuri productive.

Comunitatea medicală combinată poate juca un rol esențial în eforturile opuse de a respinge sau ignora valoarea științei riguroase a schimbărilor climatice. Vorbirea împotriva negării climatului nu este doar exactă din punct de vedere științific. Este esențial pentru promovarea și protejarea sănătății tuturor americanilor, astăzi și în viitor.

Această postare a apărut inițial pe STAT News.

Rețineți că unele linkuri pot necesita abonamente.

NPR: Lucrurile sunt în căutarea spitalelor din Houston.

Ai trecut prin apele inundațiilor? Nu aveți nevoie de un vaccin împotriva tetanosului. (STAT)

O analiză a FDA nu a dovedit că utilizarea sistemelor de termoreglare a aerului forțat în timpul intervenției chirurgicale crește riscul de infecții la nivelul locului chirurgical. Mai degrabă, s-a demonstrat că dispozitivele reduc sângerările, accelerează timpul de recuperare și scad riscul de infecție. (FDA)

De asemenea, agenția a aprobat un al doilea medicament pentru diskinezie tardivă: deutetrabenazina Teva (Austedo) este acum indicată pentru afecțiune. Aprobat anterior pentru a trata coreea Huntington, aceasta se alătură valbenazinei Neurocrine (Ingrezza) pe frontul diskineziei tardive. (Teva)

Mai sănătos în Hawaii? O analiză ProPublica constată că beneficiarii Medicare din stat au utilizat mult mai puține medicamente eliberate pe bază de rețetă decât pacienții din orice alt stat. (NPR)

Un raport al RAND Corporation spune că mutarea orelor de începere a școlii la 8:30 a.m. ar da un impuls de 8,6 miliarde de dolari economiei SUA pe parcursul a doi ani.

Extinderea screeningului genetic prenatal la toți cromozomii poate diminua fals-pozitivii. Da, diminuează. (NIH)

Egiptul promovează controlul nașterilor pentru a combate creșterea rapidă a populației. Ratele de fertilitate de 4 nașteri la 1.000 de femei s-au ridicat la 2,6 milioane de copii născuți în 2016. (Reuters)

A face mult exercițiu când ești tânăr poate duce la păstrarea cunoașterii la vârsta adultă. (New York Times)

Africa de Sud a fost afectată de 24 de focare de gripă aviară din iunie, dar este puțin probabil ca tulpina H5N8 să infecteze oamenii. (Reuters)

Morning Break este un ghid zilnic pentru noutățile și interesele de pe web pentru profesioniștii din domeniul sănătății, oferit de comunitatea MedPage Today. Ai un sfat? Trimite-l la noi: MPT_editorial@everydayhealthinc.com.

E. coli în Utah; Pește transgender “target =” _ blank “title =” Distribuiți acest articol pe Facebook “> E. coli în Utah; Transgender Fishsource = MedPage% 20Today “target =” _ blank “title =” linkedin share “>

Oficialii unui spital pentru copii din Vatican spun că răspund la problemele identificate într-o anchetă a Associated Press care a constatat că spitalul punea profituri în fața pacienților. (Microfon)

Același spital s-a oferit să-l primească pe Charlie Gard, copilul britanic bolnav în a cărui viață va fi oprită în curând de un spital din Londra. (CNN)

Comments are closed.