Vă propun, atunci, ca acesta să fie anul în care încetăm să mai ingerăm de parcă am fi fost.

Vă propun, atunci, ca acesta să fie anul în care încetăm să mai ingerăm de parcă am fi fost.

Dar introducerea ocazională nu va mișca acul. Este necesară investiția profundă în proiectarea și implementarea produselor, întrucât inovația în domeniul sănătății este tehnologia părților egale și fluxurile de lucru. Așa cum Rebecca Coelius a descris-o pe The Health Care Blog, „trebuie să știți ce se află în cutie pentru a gândi în afara ei”. Cunoașterea proceselor clinice, inclusiv facturarea, conformitatea și operațiunile, este imperativă pentru orice startup care dorește să se intersecteze cu sistemele de sănătate. Pentru a proiecta un produs pe care consumatorii îl iubesc și organizațiile de asistență medicală doresc să îl recomande, aveți nevoie de toate mâinile pe punte. La Mango Health, înțelegem ce va fi nevoie pentru a încorpora o soluție mobilă orientată către consumator într-un sistem complex de sănătate al întreprinderii. Începând cu respectarea medicamentelor, produsul nostru împuternicește consumatorii să gestioneze mai bine afecțiunile cronice, mai ales dacă aplicația este conectată cu echipa lor de îngrijire. Pentru a proiecta un produs pe care consumatorii îl iubesc și organizațiile de asistență medicală doresc să îl recomande, aveți nevoie de toate mâinile pe punte.

CEO-ul nostru, Jason Oberfest, înțelege că longevitatea în sănătatea digitală necesită o echipă cu pachetul complet: tehnologie, design, expertiză în afaceri, precum și experiență clinică internă la nivel superior. Rolul meu este de a ajuta la construirea unui produs pe care pacienții îl pot folosi în fiecare zi, iar industria medicală dorește să cumpere. Tranziția nu a fost ușoară. Am lăsat în urmă o poziție sigură, salariu și potențial de impact ridicat la o organizație de frunte. Dar lucrul la Mango Health îmi oferă, de asemenea, o înțelegere din interior a modului în care este finanțată inovația, oportunitatea de a învăța de la designeri și dezvoltatori de top din industrie și o perspectivă nouă asupra vânzării către sistemele de sănătate ale întreprinderii. Scufundându-mă ca un nou tip de părți interesate în industrie, îmi îmbogățesc setul de competențe, indiferent de viitorul carierei mele. Dacă sunteți pregătit pentru o nouă provocare, luați în considerare explorarea unei poziții la un startup pentru a vă oferi vocea și experiența pentru a contura viitorul sănătății digitale. Există multe opțiuni care nu pot chiar să vă oblige să vă separați definitiv: puteți merge într-un sabat, puteți lua o întâlnire dublă sau vă puteți consulta pentru o perioadă prelungită. S-ar putea să descoperiți, așa cum am făcut-o eu, că sfătuirea unei porniri în stadiu incipient este cea mai bună parte a săptămânii! Carolyn este medic de informatică clinică certificat de consiliu, cu experiență în operațiuni tehnologice și cercetare.ce este medicamentul potencialex Ea deține o funcție dublă ca vicepreședinte al rezultatelor medicale la Mango Health și este profesor asociat la Universitatea din California, San Francisco. Are 15 ani de experiență în cercetare și a trecut recent la industrie pentru a se concentra pe aplicațiile mobile de sănătate. Răspândiți dragostea Categorii: Tehnic, Uncategorized Etichetat ca: Carolyn Bradner-Jasik “” https://thehealthcareblog.com/blog/2009/03/29/commentology-8/200OK Steven M. Parker de la Levelwing a fost printre cei care au cântărit în pe firul comentariului volatil la postarea de vineri a lui Rick Scott. („„ Reforma sănătății bazată pe pacienți sau Fannie Med? ”„) Steve a primit acest răspuns criticilor care l-au atacat pe fondatorul CPR în legătură cu recordul său de CEO al Columbia / HCA în anii nouăzeci … „„ .. un lucru de care trebuie să aveți Luați în considerare faptul că arătați continuu cu degetele spre Rick pentru că a condus o companie plină de inconsecvențe Medicare, care a suprasolicitat și a fraudat guvernul.

Cu toate acestea, vă lipsesc detaliile cu privire la investigația efectivă și de unde au apărut problemele. Multe dintre acuzații au venit de la spitalele deținute de Columbia / HCA în acel moment (da) – dar există multe cazuri care au apărut în puncte anterioare cumpărării sau exploatării acestor facilități de către Columbia / HCA. Nivelurile locale au fost în cele din urmă culpabile în această situație. De asemenea, ca FYI – Columbia / HCA a avut o satisfacție mai bună a pacienților decât majoritatea unităților medicale din țară în timpul conducerii lui Rick. Există multe detalii pe care ar trebui să le luați în considerare, inclusiv faptul că în aceeași perioadă de timp majoritatea spitalelor din această țară au fost anchetate pentru aceleași probleme. “” Răspândiți dragostea Categorii: necategorizate Etichetate ca: Comentologie “” https: / /thehealthcareblog.com/blog/2009/04/12/a-liberal-is-a-conservative-exposed-to-the-nhs/200OK De Matthew Holt Vechea zicală este că un conservator este un liberal care a fost asaltat. Așa că m-a amuzat mult această scrisoare a unui republican către ziarul local (Salt Lake Tribune) în cel mai conservator stat al națiunii (Utah). Îmi place în mod deosebit linia pe care am îndrăznit-o mai jos, deoarece asta – nu toată BS aripa dreaptă despre eficacitatea îngrijirii cancerului sau a listelor de așteptare – este diferența dintre asistența medicală universală și ceea ce are America. Utahns prea săraci pentru a plăti asigurarea de sănătate. Există 47 de milioane de americani neasigurați și încă milioane sunt subasigurați. Fiind un republican ferm, am rezistat întotdeauna noțiunii de îngrijire a sănătății universale.

Dar după ce am petrecut timp cu familia fiului meu la Londra, am avut o trezire. Vechea leziune a spatelui fiului meu a primit o atenție promptă și aprofundată. Nora mea a primit îngrijiri complete pentru sarcina ei provocatoare. Noua mea nepoată a fost asistată de asistenți medicali și medici calificați. În practic orice altă națiune civilizată, nimeni nu se teme să piardă totul din cauza unei catastrofe medicale. (Accentuare MH adăugată) Americanii merită mai bine decât ceea ce avem acum. Alegerea este o tradiție americană importantă. Lăsați oamenii să aleagă între asigurarea pentru profit pe care o au și o opțiune publică de îngrijire a sănătății, cum ar fi Medicare.

O opțiune de îngrijire a sănătății publice este singura modalitate de a garanta îngrijirea sănătății tuturor americanilor. Orice legislație fără aceasta reprezintă mai mult același sistem defect. Companiile de asigurări se tem de o opțiune publică de îngrijire a sănătății, deoarece vor trebui să ofere servicii mai bune la un cost mai mic pentru a concura. Dar dacă planul de asistență medicală al președintelui Barack Obama se schimbă pentru a exclude o opțiune publică, atunci nu este vorba de o reformă a asistenței medicale. Ty Markham Torrey Răspândiți dragostea Categorii: Matthew Holt Etichetat ca: Matthew Holt, Politică, Politică / Politică “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/research-design/200OK De STEPHEN SOUMERAI Ce se întâmplă dacă decidenții politici, reporterii științifici și chiar și oamenii de știință nu pot distinge între studii de cercetare slabe și de încredere care stau la baza deciziilor noastre de îngrijire a sănătății? Multe studii privind tratamentele și politicile de asistență medicală nu dovedesc relații cauză-efect, deoarece suferă de proiecte de cercetare defectuoase.

 Rezultatul este un tipar de greșeli și corecții: studiile timpurii ale noilor tratamente tind să arate efecte dramatice pozitive asupra sănătății, care se diminuează sau dispar pe măsură ce sunt efectuate studii mai riguroase. Într-adevăr, atunci când experții în dovezi de cercetare fac revizuiri sistematice ale studiilor de cercetare, ei exclud în mod obișnuit 50% -75%, deoarece nu îndeplinesc standardele de bază ale proiectării cercetării necesare pentru a obține concluzii de încredere. În multe astfel de studii, cercetătorii încearcă să manipuleze statistic datele pentru a „ajusta” diferențele ireconciliabile dintre grupurile de intervenție și cele de control. Cu toate acestea, tocmai aceste diferențe creează adesea efectele raportate, dar nevalide, ale tratamentelor sau politicilor care au fost studiate. În acest articol accesibil și plin de grafice publicat recent de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA, descriem cinci exemple de cazuri ale modului în care unele dintre cele mai frecvente prejudecăți și proiecte de studiu defectuoase au impact asupra cercetării asupra politicilor și intervențiilor importante de sănătate, cum ar fi eficacitatea comparativă a tratamentelor medicale, a politicilor de limitare a costurilor și a tehnologiei informației în domeniul sănătății. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/paleo-diet/200OK De DAVID KATZ, MD Cu excepția zilelor rare și deosebit de sumbre, nu tind să mă gândesc la mine ca la un idiot – nici, din câte îmi dau seama, nici cei care mă cunosc bine și mă iubesc.

Voi risca să presupun că nici tu, nici cei care te iubesc nu te gândesc la tine ca la un idiot. Deci, să fim îndrăzneți, să ne oferim reciproc avantajul reciproc al oricăror îndoieli disparate și să declarăm: Nu suntem niște idioti! Vă propun, atunci, ca acesta să fie anul în care încetăm să mai ingerăm de parcă am fi fost. Încă cu mine? Să aflăm. În ceea ce privește idiotii, cred că sunt mai degrabă o excepție decât o regulă. Am cunoscut mulți oameni de-a lungul anilor. Am avut grijă de mulți pacienți de-a lungul deceniilor și am cunoscut gândurile lor intime, pe măsură ce privilegiul medicului permite și necesită în mod unic. Așadar, știu din prima mână că majoritatea dintre noi suntem înzestrați cu porțiunea noastră corectă atât de simț, cât și de sensibilitate.

Educația formală, culoarea gulerului, gradele și acreditările nu ne deosebesc la fel de mult pe cât unora le-ar plăcea să creadă. În cele mai multe moduri importante, majoritatea oamenilor au acea marcă practică de înțelepciune și inteligență populară care servesc cel mai bine într-o anumită zi. Și totuși, ca o chestiune de rutină, suntem hrăniți cu o dietă constantă atât de mâncare, cât și de mâncare pentru gândire, ca și cum am fi niște idioti abjecti. Așa ne-a fost servit – dar, desigur, doar noi ajungem să decidem dacă înghițim sau nu o astfel de înclinație insalubră. Este un An Nou și este timpul pentru noi șanse. Iată șansa noastră de a opri panta. În ceea ce privește bunul simț, am fost condus de multe ori pe parcursul carierei mele să plâng faptul că nu este destul de comun. Dar, după cum sa menționat, cred că este cu adevărat – în majoritatea domeniilor. O aplicăm în mod obișnuit la finanțe, îngrijire la domiciliu, cariere și familii. O oprim doar când ne promit captivantele promisiuni despre pierderea în greutate fără efort, vitalitatea miraculoasă sau inversarea vârstei. Rezultatul, desigur, tinde să fie că, chiar și pe măsură ce devenim mai grași, mai bolnavi și mai în vârstă, devenim mai săraci – cheltuind banii câștigați în mod sensibil pe o paradă fără sens a promisiunilor false. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/martin-s-gaynor/200OK De Martin S. Gaynor Au fost multe discuții despre reforma plăților pentru îngrijirea sănătății.

În această discuție este important „Plătiți pentru performanță” (P4P). Ideea este simplă – mai degrabă decât să plătească furnizorii pe baza volumului de îngrijire (taxă pentru serviciu) sau a numărului de pacienți (capitație), legați plata acestora de o măsură de performanță. A existat o îngrijorare substanțială cu privire la calitatea îngrijirii acordate pacienților, astfel încât plata pentru performanță pare să aibă mult sens. Nu vrem să recompensăm furnizorii pentru performanțe bune? Nu ar trebui acest lucru să îi încurajeze să ofere îngrijiri de înaltă calitate? Din păcate, acest lucru nu este atât de simplu pe cât ar putea părea. În timp ce ideea de plată pentru performanță este foarte atrăgătoare și intuitivă, există câteva capcane majore în implementare. Continuați să citiți … De Martin S. Gaynor Un articol recent în revista Time de Steven Brill, „Pilula amară: de ce facturile medicale ne omoară”, este o expunere scrisă în mod strălucit a exceselor și a indignărilor din stabilirea prețurilor pentru îngrijirea sănătății. Ca reacție la poveste, unii au sugerat că controalele prețurilor sunt modalitatea adecvată (sau singura) de a remedia situația. O poveste recentă din Wonkblog de la Washington Post, „Povestea de îngrijire a sănătății a lui Steven Brill, într-o singură frază”, sugerează că costurile de îngrijire a sănătății din SUA și creșterea costurilor sunt atât de mari deoarece nu folosim stabilirea ratei, adică controlul prețurilor.

De fapt, cred că nu este ușor să stabilim dacă acesta este într-adevăr cazul. Nu ajungem să folosim studii controlate randomizate pentru politici sau sisteme de sănătate, așa că este dificil să ne dăm seama cât de eficientă este o politică precum stabilirea ratei. Permiteți-mi să încep cu câteva examinări simple ale modelelor din date pentru a vedea dacă sare ceva care susține puternic (sau contrazice) afirmația conform căreia controlul prețurilor reduce costurile asistenței medicale. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/2011/01/30/defining-a-maturity-model-for-hies/200OK De JOHN MOORE Înainte de a intra în sectorul IT complicat al asistenței medicale, am lucrat în sectorul de fabricație atât ca analist IT, cât și în strategia corporativă pentru a doua cea mai mare companie de software pentru întreprinderi din Europa. În acești mulți ani am învățat destul de multe despre nu numai cum să implementez în mod eficient sisteme software pentru întreprinderi mari (SAP, PeopleSoft, i2, PTC, SSA, Dassault Systemes etc.), ci despre cum să creez modele care să ghideze clienții într-o manieră metodică. în adoptarea IT. Un model comun utilizat a fost modelul de maturitate în cinci etape, care a fost inițial dezvoltat la Universitatea Carnegie Mellon. Frumusețea modelului de maturitate este simplitatea și concentrarea asupra schimbării procesului. Acest lucru s-a dovedit foarte eficient în educarea tuturor părților interesate din cadrul unei companii producătoare, de la C-suite în jos, cu privire la modul în care aveau nevoie să se gândească la procesele lor interne, la tehnologia pe care se pregăteau să o implementeze și la punctul final final pe care ar trebui să se străduiască. către. Dar nu ar trebui să ne uităm la modelele de maturitate, deoarece complet static pentru tehnologie schimbă orele suplimentare și ulterior ceea ce este posibil. În cercetarea raportului de piață HIE, am fost surprins să nu găsesc un model de maturitate pentru HIE (naiba, a fost greu să găsim mult din ceea ce privește modelele de maturitate în HIT). Acest lucru m-a nedumerit foarte mult pentru că dacă vreun sector al spațiului HIT are nevoie de un model de maturitate, cu siguranță este sectorul HIE.

Acest lucru m-a împins să creez modelul de maturitate HIE în cinci etape prezentat mai jos. Vizualizând acest model, rețineți că modelul nu trebuie să fie o listă exhaustivă a tot ceea ce este posibil, ci descrieți pur și simplu care sunt caracteristicile naturale ale unui HIE pe măsură ce se maturizează în timp. La fel ca în modelele pe care le-am creat pentru sectorul de fabricație, acesta este conceput pentru a-i ajuta pe cei care intenționează să implementeze un HIE sau care ar putea să-l opereze acum, la ceea ce trebuie să se gândească la trasarea strategiei lor viitoare. Pentru acest model particular, am folosit trei în loc de cele două coloane obișnuite, cu a treia coloană (Caracteristici) oferind îndrumări cu privire la capacitățile IT care ar fi necesare pentru a îndeplini obiectivele respectivei etape. Ce urmeaza? În mod ideal, acest model de maturitate vede adoptarea și utilizarea pe scară largă atât de HIE-urile publice, cât și de cele de întreprindere. Sincer, de aceea îl scot din Raportul de piață HIE și îl pun aici în domeniul public pentru o parte a misiunii de la Chilmark Research este de a facilita adoptarea și utilizarea eficientă a HIT de către TOȚI părțile interesate din sectorul medical. În al doilea rând, acest lucru este lansat pentru a obține feedback-ul celor din domeniu care implementează HIE-uri, rulează HIE-uri și oferă soluții HIE. Vă rugăm să furnizați punctele de vedere, perspectivele dvs. asupra acestui model. Este logic?

Are sens? Lipsește ceva? Aștept cu nerăbdare critica ta. John Moore este analist IT la Chilmark Research, unde a fost publicată prima dată acest post. Răspândiți dragostea Categorii: Necategorizat Etichetat ca: HIE, HIT “” https://thehealthcareblog.com/blog/2013/05/01/attend-new-york-digital-health-accelerators-first-demo-day/200OK Nine acum câteva luni a început programul New York Digital Health Accelerator. Acum este timpul pentru ziua demonstrației, când opt companii ajung să-și arate progresul până în prezent.

NYDHA este condus de Fondul de parteneriat pentru New York City și New York eHealth Collaborative și a fost conceput pentru companiile în fază de creștere care dezvoltă produse pentru furnizori și pacienți în coordonarea îngrijirii, implicarea pacienților și domeniile de analiză a îngrijirii sănătății.

Comments are closed.